Venturi Uitblaaskappen horeca

Wij leveren uiteenlopende uitblaasmogelijkheden waarbij de lucht door middel van een Venturie affect tientallen meters de lucht in wordt geblazen. Met een wiskundige rekensom kunnen we de worp uitrekenen. Door de worp wordt de lucht verdunt en boven het pand uitgeblazen. Hierdoor wordt de overlast voor de buurt gereduceerd. 

Wat is een Venturi 

Een venturi is een doelbewust in een stromingkanaal voor vloeistof of gas aangebrachte vernauwing. Doordat het passerende medium een snelheidsverhoging ondergaat ontstaat daardoor op die plek een drukverlaging; het venturi-effect

Hoe werkt een Venturi uitblaaskap horeca

Doordat een venturie methodes een uitblaascoëfficiënt heeft verlaat de lucht het kanaal loodrecht, waardoor de lucht verder in de richting gestuwd wordt waar het naar gericht is. Voor de meest toepassingen zijn deze venturi methodes voldoende, maar voor sommige, zoals lucht omlaag brengen vragen om een hogere precisie.. Dit kunnen wij voor precies voor u uitrekenen.

Hoe passen wij een Venturi toe in de horeca afzuiging?

wij engineren en ontwerpen de juiste venturi op plekken waar een stijgkanaal niet toepasbaar is of klachten zijn van stankoverlast. Op de afvoerpijp plaatsen wij een venturikap toe met vernauwing om lucht meters omhoog te werpen. Dit systeem is een beproefd systeem wat atijd geleverd wordt met een berekeningsrapport vooraf.