Geurfilterkasten horeca

Wij verkopen verschillende soorten horeca geurfilterkasten speciaal vervaardigd voor de horeca branche. In de loop der jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan, waardoor wij voor elke situatie een passende oplossingen kunnen bieden. De geurfilterkasten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en voor elke toepassing hebben we een oplossing, denk aan; 

- Geurfilterkasten op basis van actief kool

- Watervernevelingsinstallaties op basis van waterverneveling

- Elektrostatische filterinstallatie op basis van elektrische lading

- Ozon installaties

- UV lampen

- Plasma ontgeuring

Horeca geurfilterkasten op maat

Tijdens het bakken komen o.a. vet en roet deeltjes in de luchtstroom terecht waardoor geuroverlast veroorzaakt kan worden voor de directe omgeving. Medtrading levert voor elke toepassing de juiste filters voor een optimale geurreductie.. Elk toepassing is anders en er dient per project onderzocht/gekeken te worden naar de samenstelling van de geurmoleculen alvorens er een geurfilterkast geleverd kan worden.

100% Ontgeuren met een horeca geurfilterkast?

Een 100% ontgeuring is met de huidige stand van techniek nog niet te realiseren. Om de kookgeurtjes en vetdeeltjes te filteren met een geurfilterkast dienen de juiste filters te worden gebruikt. Een horeca geurfilterkasten of te wel de ontgeuringsinstallatie horeca worden geplaatst in de afvoerpijp of als eindpunt van een afvoerkanaal en vormen dus onderdeel van een doelmatige ontgeuringsinstallatie. Aan de ene kant van de geurfilterkast wordt de vervuilde lucht aangezogen en aan de andere kant wordt de gefilterde lucht uitgeblazen. Hiermee word overlast door geur in de omgeving gereduceerd. Medtrading levert complete geurfilterinstallaties, maar ook elektrostatische filters, Ozon generatoren, plasma filters en watervernevelingsapparaten om roet af te vangen. Om een zo hoog mogelijke rendement te behalen qua filtering en geurreductie moet er dus nauwkeurig gekeken worden naar het hele proces. Wij kunnen makkelijk voor u in kaart brengen wat benodigd is en u goed adviseren. 

Laat u deskundig adviseren voor een nieuwe afzuigin of een geurfilterkast

Wij bieden gratis advies op locatie, deskundig advies op  maat en professioneel werk. Wij komen graag op locatie voor een vrijblijvende offerte. Wij adviseren u graag op het gebied van ontgeuring , denk aan een juiste horeca geurfilterkast voor uw toepassing of advies voor mechanische ventilatie en overige afzuigin met inachtneming van regels omtrent geluid en geurreductie.  Bekijk hieronder het filmpje voor een beter uitleg..

Medtrading levert geurfilterkasten en toebehoren zoals koolstoffilters direct uit voorraad. ga voor een actuele aanbod en prijzen van geurfilterkasten naar onze webshop en bestel online. 

 

Foto's van geurfilterkasten 

Medtrading heeft ervaring in het leveren en monteren van horeca afzuiginstallaties zoals geurfilterkasten, stijgkanaal (afvoerbuizen), afzuigkappen, toevoerinstallaties, airco's en klimaatbeheersingsystemen. Met een landelijke bezetting aan installateurs kunnen we binnen een paar dagen langs komen voor een vrijblijvende offerte.

Meestal kunnen we ook binnen 10 werkdagen leveren en monteren.

Medtrading biedt u de volgende mogelijkheden:

  • Certificaten
  • Berekeningen
  • Projectbegeleiding 
  • Levering uit voorraad
  • Ervaren eigen montagemonteurs
  • Onderhoud
  • Goede after-service 

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak op locatie voor een werkopname.