Ondanks een geurfilterkast horeca toch stankoverlast

Elk situatie is anders en elk soort gas is anders. Niet elke samenstelling is hetzelfde. Een geurreductie van 75% is in principe het meest haalbare met een geurfilterkast. Door meerdere ontgeuringstechnieken toe te passen kan dit rendement worden verhoogd naar 80/90% geurreductie. Stank is een individuele waarneming, wat de een vindt stinken kan een ander geen hinder van hebben. Het is en blijft een grijs gebied in de wet waar we dagelijks mee te kampen hebben.

Wij adviseren een stijgkanaal te gebruiken en enkel als dat niet mogelijk is dan gebruik te maken van een geurfilterkast. Zie foto's hieronder:

 

Stijgkanaal                                                                                                             

Geurfilterkast Horeca

Afhankelijk van het advies van ons luchtbehandelingsadviseur en de resultaten van ons laboratorium uitgevoerde luchtmeting, wordt dan advies gegeven hoe de afvoerlucht beter of anders te behandelen.  Wij realiseren voor elke omgeving en toepassing een efficiënte en verantwoorde geur-, gas- en luchtbehandeling.