Geurfilterkast visrestaurant

Dit systeem (geurfilterkast voor visrestaurants)  wordt vaak gebruikt in situaties waarbij geen sprake is van open vuur zoals een barbecue, hoge temperaturen boven 80°C en roet in de afvoer. Speciaal voor de visgeurtjes is de kool geïmpregneerd zodat deze de geurtjes van vis kan absorberen. We adviseren naast de geïmpregneerd kool ook Ozon te gebruiken met een contacttijd van 2 seconden. Let op: visgeurtjes zijn moeilijk te ontgeuren en blijf je altijd voor een bepaalde concentratie nog ruiken. Een stijgkanaal is altijd aan te raden. Zorg dat een afvoerbuis 2 meter boven de nok uit steekt. Blaas met een verdunningskap en plaats t.a.t. minimaal een ozon apparaat in de afvoerbuis. Dit zorgt er voor dat vet niet makkelijk aan de afvoerbuis blijft hechten en reduceert stank. Daarnaast raden wij aan om de koolsectie-unit uit te rusten met een UV lamp zodat de kool optimaal blijft functioneren. 

Dit systeem kan ook uitgebreid worden met filterbewaking, speciale voorfilters zoals polypropyleen, G2, G4, bsoluut hepa filters, vetbak, condensbak of coulissendemper, Ook bestaat de mogelijkheid om deze geurfilterkast te vervaardigen in geheel PVC of RVS 304/316. Voor elke toepassing hebben wij een oplossing.Uw roept en wij produceren, uiteraard met een berekening vooraf.

Neem contact met ons op voor advies