Onderhoud Afzuiginstallatie Horeca

Wij zijn gespecialiseerd diepreiniging en onderhouden van Horeca ventilatoren en overige afzuiging. Het vervangen van geurfilterkast filters en oplossen van storingen aan afzuigmotoren en luchtbehandelingsinstallaties behoren ook tot onze hoofdtaken.

Ondernemers vergeten vaak onderhoud te laten plegen aan hun afzuiginstallatie met alle gevolgen van dien zoals niet voldaan aan de eisen van een brandverzekering, storingen aan de ventilatie etc...Wij kunnen de zorg hiervan van u overnemen. Wij komen periodiek langs komen voor onderhoud en inspectie, We lossen de storingen en klachten voor u op en indien nodig wordt de ventilator/ de filters  hersteld of vervangen. Ook voor de dieptereiniging van uw afzuigkap en afvoerkanaal bent u bij ons aan het juiste adres.

Diepreiniging afvoerbuis en afzuigkap

Een goede hygiëne is nergens zo belangrijk als in een professionele keuken waar dagelijks voedsel wordt voorbereid. Door het intensieve gebruik van de apparatuur is een goed hygiënisch onderhoud zeer belangrijk. Vet, stof en roet hechten zich op plaatsen die buiten de reguliere schoonmaakroutine vallen en dienen diep gereinigd te worden. Denk aan de afvoerbuis en de afzuigkap. 

Om toch verzekerd te zijn van een hygiënische werkruimte, is een periodieke dieptereiniging van alle voorzieningen, afzuigsystemen en afvoerinstallaties noodzakelijk. Zo wordt ook de vervuiling op lastig bereikbare plaatsen verwijderd.

Waarom onderhoud en reiniging in een horeca keuken?

  • Brandpreventie/ veiligheid
  • Langere levensduur
  • lager energieverbruik van de afzuiginstallatie
  • Vereenvoudiging van de periodiek onderhoud
  • Voorkomen van ongewenste ongedierte
  • Gezondere werkklimaat

Certificaat voor onderhoud

Na de een diepreiniging/onderhoud ontvangt u van ons een certificaat en een rapport zodat uw bedrijf aantoonbaar voldoet aan de gestelde eisen.

De afzuiginstallatie is dan weer brandschoon 

Vraag een inspectie aan door een deskundige. Voor een bedrag van €67,50 komen wij u graag adviseren en een onderhoudsrapport opstellen. Als u een onderhoud met ons aan gaat worden deze kosten in mindering gebracht op het totale factuurbedrag.