Horeca ventilatie monteurs VCA en STEK gecertificeerd

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het vervangen, monteren en onderhouden van complete horeca afzuiginstallatie, denk aan: geurfilterkasten, afzuigkappen, kanaalwerk en airco's in elke vorm, type en uitvoering. 

De monteurs hebben minimaal 5 tot 20 jaar ervaring in het monteren in bedrijfstellen van de geurfilterkasten. Wij nemen kleine en grote klussen aan. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing.

Bij het gebruik van onze inmeetservice bent u verzekerd van een juiste pasvorm en heeft u "pasgarantie". U kunt gebruik maken van onze inmeet service en advies op locatie wanneer u dit product in uw winkelmandje plaatst en afrekent. Onze montageafdeling zal dan contact met u opnemen zodat er een opname plaats kan vinden en er een vrijblijvende offerte kan worden opgesteld. 

'Wereldrestaurant met 900 zitplaatsen '

Als u geïnteresseerd bent in een vrijblijvend gesprek met een van de buitendienst projectleiders op locatie dan kunt met het onderstaand formulier een afspraak aanvragen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact  met u op. U kunt ook bellen naar 0031-(0)418561153.