Luchtzuivering horeca

De koude tijd  komt er aan. Over het algemeen is dat een leuke periode waar een horeca ondernemer naar uit kijkt, maar helaas is het op dit moment vooral een periode van veel onzekerheid. Hoe voorkomen we de verspreiding van het virus in de horeca-branche en hoe zorgen we tegelijkertijd voor een goed functionerende horeca ventilatie?
Klimaatbeheersing in de horeca in combinatie met luchtreiniging is een van de oplossingen op dit moment wat het beste resultaat tegen aerosols biedt

Een aantal tips:

  1. Schakel de airco units uit die niet uitgerust zijn met een bewezen effectief desinfectiesysteem. Deze kunnen het Covid 19 virus verspreiden. Medtrading levert UVC aanpassingen voor bestaande Airco’s zodat de airco gebruikt kan worden.. 
  2. Plaats een luchtreiniger gelijk of hoger dan een Hepa H13 klasse zodat de lucht goed gereinigd wordt voor en na sluitingstijd.
  3. Zorg in geval van een eenrichtingsventilatie er voor dat de ventilatie 24 uur aan blijft als er geen andere luchtreinigers aanwezig zijn in uw restaurant.
  4. Zorg dat er voldoende geventileerd wordt. Hoe meer er geventileerd wordt des te kleiner de kans op het verspreiden van het Corona-virus in uw horecagelegenheid zal zijn.
  5. En niet te vergeten de kleine ruimtes zoals de toiletten niet te ventileren. Medtrading adviseert om juist in de toiletten een luchtreiniger te plaatsen of extra af te zuigen met onderdruk. Onderzoek toonde aan dat het Corona-virus in een lift tot wel 20 minuten in de lucht blijft hangen. Zorg dat deze ruimtes gefilterd worden of genoeg geventileerd worden.

Best verkocht systeem tegen Corona besmetting. Door TUV gecertificeerd. 

Clean Ceiling 75 Horeca NL LR
PDF – 5,5 MB 310 downloads

Onze luchtreinigers zijn onderzocht door TÜV en of TNO

De luchtreinigingsinstallatie en de luchtzuiveringstechnieken die wij in onze systemen toepassen is door TÜV  en TNO onderzocht op de efficiëntie van de filter module en hier wordt gekeken hoeveel er daadwerkelijk wordt tegengehouden aan schadelijke deeltjes en bacteriën.

dit zijn de rsultaten:

Laat u deskundig adviseren en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend advies op locatie