Geurfilterkast voor koffiebrander

In een koffiebranderij worden koffiebonen bewerkt. Deze worden in geroosterd in een brander waarna de bonen een bruine kleur krijgen. Bij dit proces ontstaan rook, vetten en oliën. Om deze gassen goed af te vangen wordt een techniek toegepast waarbij een combinatie wordt gebruikt van verschillende technieken. eerst worden de groffe deeltjes uit de luchtstroom gehaald, daarna het vet en dan pas de geurtjes. Denk hierbij aan een elektrostatische filter in combinatie met Tiox patronen en UV lampen. In sommige gevallen  passen we UV techniek toe om een hoger rendement te behalen.  Laat u deskundig adviseren!

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie ontvangen? Of wilt u een vrijblijvend afspraak maken met een van onze adviseurs? Vul de formulier hieronder volledig en en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Ontgeuringsinstallatie voor het verwijderen van deeltjes en geurtjes van koffiebrandgeur. Met dit systeem is het mogelijk om deeltjes en gassen uit de luchtstroom te filteren. Met de juiste filters is het  mogelijk om een rendement te behalen tussen 90 en 98%. De genoemde prijs hierboven is een gemiddelde kostenindicatie van een dergelijke installatie.